FRI FRAKT – NYA PRODUKTER FR.5000 KR INOM SV
Fr. ett års garanti på nya maskiner
Professionell tekniker för begagnade maskiner
Säker betalning med SVEA

Om Ingemar's Maskiner

THE ROOTS OF INGEMARS MASKINER

Ingemar's Maskiner har sina rötter i början av 2000-talet när Ingemar, en livslång maskinentusiast uppväxt på en bondgård, bestämde sig för att förverkliga sin dröm. Efter en tragisk händelse där hans ladugård brann ner 2005, tog han chansen att bygga upp något nytt - detta blev grunden för Ingemars foder. Med sin gedigna kunskap om traktorer och lantbruksmaskiner utvidgade Ingemar snart verksamheten till att omfatta både försäljning och köp av maskiner, vilket ledde till grundandet av Ingemars foder & maskin AB år 2012.

IM IDAG! 

Idag är vi ett växande företag med omkring 15 anställda, med enbart fokus på maskiner. Med ett dedIkerat team specialiserade på maskiner kan vi erbjuda produkter för både proffesionellt- och hobbybruk. Våra verkstadstekniker arbetar med att serva, reparera och renovera det som inkommer i det begagnade sortimentet. Förutom begagnat erbjuder vi också helt nya redskap och maskiner från vårt eget märke, IM men också produkter ifrån bland annat: multione, seequipement och strands lighting division mfl. 

ATT VÄLJA OSS!
Hos Ingemars Maskiner står kunden alltid i centrum. Vi strävar efter att inte bara bemöta väl utan överträffa våra kunders förväntningar genom att erbjuda skräddarsydda lösningar. Varje maskin vi säljer är anpassad till kundens specifika önskemål och behov. Tack vare vår långa erfarenhet och breda kunskap inom branschen är vi övertygade om att du som kund kommer att lämna oss - inte bara med en maskin, utan med en lösning som kommer att tjäna dig väl över tid.

VÄLKOMMEN TILL VÅR VÄRLD - EN VÄRLD FULL AV MASKINER

 

JONAS ALMQVIST

VD

 

BENJAMIN HALLBERG

SÄLJCHEF

 

INGEMAR HALLBERG

SÄLJARE

 

DANIEL EKELUND

INKÖP / REKLAMATIONSANSVARIG

 

PETHRA HALLBERG

MARKNAD

 

JULIA HALLBERG

MARKNAD

 

ANNELI RUNESSON

INKÖP / EKONOMI

 

SEBASTIAN JARRAH

IT / WEB / SYS.UTV

 

THEODOR ENGELFELDT

VERKSTADSCHEF

 

MILOS NIKSIC

VERKSTADSTEKNIKER

 

JONATHAN JOHANSSON

VERKSTADSTEKNIKER

 

RAMI MOSVALLI

LAGERANSVARIG

 

EGIDIJUS BRAZAITIS

VERKSTADSTEKNIKER