FRI FRAKT – NYA PRODUKTER FR.5000 KR INOM SV
Fr. ett års garanti på nya maskiner
Professionell tekniker för begagnade maskiner
Säker betalning med SVEA

Schaktblad

SCHAKTBLAD FÖR NORDISKA FÖRHÅLLANDEN

Vi erbjuder schaktblad i många bredder och modeller för både hobby och proffsbruk. Vägsladdarna tillverkas och importeras från Asien, Europa och Mellanöstern enligt CE standard. Samtliga blad omfattas av 1 års produktgaranti!

Om du har frågor eller funderingar kring våra produkter, hör gärna av dig till vår växel eller maila oss. Vi hjälper dig hitta produkten du förtjänar!

MEKANISKT OCH HYDRAULISKT UTFÖRANDE

Väg & snöskraporna finns i många bredder/modeller & justeras enkelt mekaniskt eller med hjälp av hydraulik beroende på modell.
Vägskrapans primära område är att skapa god framkomlighet på grusplan eller väg. I Norden har vi kommit att bli väl bekanta med bekymmer som tjällossning skapar, då är schaktbladet ett givet redskap för återställning. Bladen fungerar även ypperligt för snö och ishantering, vissa modeller erbjuder vändbart skär med tandad och slät sida vilket bidrar till maximal optimering för användningsområde.

INNOVATION OCH UTVECKLING

Vi jagar ständigt bättre lösningar och jobbar hårt för att utveckla vägblad som fångar intresset hos flertal kundgrupper. Även om du har en stor eller liten fastighet med maskin därefter finns alltid något att hämta hos Ingemar´s Maskiner!
Då vi jobbar mot flertal tillverkare runt om i världen får vi en världsomfattande uppfattning och chans till dialog kring kvalité och funktion, vi är säkra på att detta bidrar till stor framgång för utformning och funktion av våra redskap!

Filter
Sätt stigande sortering

4 artiklar

per sida
Visa som Rutnät Listvy
  1. Hjulset komplett - IM Schaktblad 2,2m
    2 890,00 kr 3 612,50 kr     
  2. Hjulinfästning till IM-Schaktblad 2,2m
    1 290,00 kr 1 612,50 kr     
  3. Hjul till IM Schaktblad/vägskrapa 2,2
    295,00 kr 368,75 kr     
Filter
Sätt stigande sortering

4 artiklar

per sida
Visa som Rutnät Listvy