FRI FRAKT – NYA PRODUKTER FR.5000 KR INOM SV
Fr. ett års garanti på nya maskiner
Professionell tekniker för begagnade maskiner
Säker betalning med SVEA

Sandspridare

Sandspridare för effektiv snöhantering

Sandspridare för effektiv snöhantering

Hos Ingemars Maskiner erbjuder vi ett brett utbud av sandspridare och saltspridare från vårt egna varumärke IM. Alla våra spridare är tillverkade enligt CE-standard och importeras från Polen för att säkerställa högsta kvalitet och prestanda.

...

Användningsområden och funktioner

En sandspridare är oumbärlig för att säkerställa framkomligheten på vägar och gångbanor under vinterhalvåret. Dess konstruktion liknar en stor skopa med förmågan att rymma betydande mängder grus eller salt. Den är utrustad med en vals som är kopplad till en hydraulmotor. Genom valsens rotation kan innehållet i skopan jämnt spridas för att effektivt hantera snö och halka.

Fördelar med våra sandspridare

Våra sandspridare och saltspridare är utrustade med avancerade funktioner för att underlätta användningen. Samtliga modeller har som tillval hydraulisk tippfunktion som möjliggör enkel tömning och påfyllning av skopan utan att föraren behöver lämna maskinhytten.

Underhåll för längre livslängd

För att säkerställa att din sandspridare behåller sin prestanda och hållbarhet under en längre tid är regelbundet underhåll avgörande. Rengöring av spridningsmekanismen efter varje användning förhindrar att material som grus eller salt ansamlas och orsakar blockeringar. Dessutom är smörjning av rörliga delar och kontroller av hydraulsystemet viktiga steg för att säkerställa smidig drift och förhindra onödigt slitage.

Våra modeller

Vi erbjuder europiska sandspridare med robust konstruktion som säkerställer effektiv spridning av grus eller salt. Dessa modeller levereras med valfritt redskapsfäste för enkel anpassning till olika maskiner. För att ytterligare underlätta användningen finns tillvalet av en 3P ram med två kraftiga tippcylindrar för att möjliggöra enklare hantering och öka kapaciteten. Det finns även möjlighet till val av bredd, om du vill ha ett redskapsfäste och om du vill ha fästet svetsat eller lackat.

Vanliga frågor om sandspridare

Vad är det primära användningsområdet för en sandspridare?

En sandspridare används huvudsakligen för att hantera snö och halka på vägar och gångbanor under vinterperioden. Dess förmåga att jämnt fördela grus eller salt gör den oumbärlig för att bibehålla säkerheten och framkomligheten.

Vilka fördelar erbjuder en sandspridare jämfört med manuell hantering av salt/grus?

Användningen av en sandspridare effektiviserar processen avsevärt och möjliggör en jämn spridning av material, vilket resulterar i bättre täckning och minskar risken för glashala partier under vinterväderförhållanden.

Vilka typer av sandspridare erbjuder ni och vilka är deras främsta egenskaper?

Vi erbjuder modeller som inkluderar olika redskapsfästen och tillval såsom 3P ram med tippcylindrar för enklare tömning. Våra sandspridare har robusta konstruktioner och är anpassade för olika behov och användningsområden.

Filter
Sätt stigande sortering

2 artiklar

per sida
Visa som Rutnät Listvy
Filter
Sätt stigande sortering

2 artiklar

per sida
Visa som Rutnät Listvy