FRI FRAKT – NYA PRODUKTER FR.5000 KR INOM SV
Fr. ett års garanti på nya maskiner
Professionell tekniker för begagnade maskiner
Säker betalning med SVEA

Frontblad

Frontblad

Frontmonterade snöblad för nordiska vintrar

Vårt omfattande sortiment av snöblad är skapat för att möta de unika kraven i det nordiska vinterklimatet. Vi erbjuder frontmonterade snöblad importerade från Asien och Polen, som är utrustade med smarta och robusta lösningar för att hantera de mest utmanande förhållandena.

...

Vi tror på hållbarhet till bra pris, därför är våra diagonalbad kring 25-45% tyngre än liknande produkter på marknaden! Alla lastarmonterade schaktblad, front/diagonalblad från IM utbudet går att få med valfritt redskapsfäste!

Våra snöblad/ frontblad

Våra senaste snöblad representerar en ny generation av effektiva snöblad med pendelfunktion som standard. Dessa heavy duty-blad, Frontblad HD, är tillverkade med 8 mm stål i plogen och har kraftigt vändbart skärstål med en slät sida för snöhantering och en tandad sida för vägsladdning. Med en hydraulisk svängkapacitet på 28.5° erbjuder dessa blad en imponerande anpassningsbarhet. De är konstruerade för att möta kraven inom vägunderhåll, plogning av gårdsplaner, parkeringar och liknande områden. Anpassade för mindre till medelstora traktorer och lastare har de en vikt på 295 kg till 400 kg, vilket gör dem till mångsidiga och passande för olika maskiner och applikationer. Val med anpassningsmöjligheter för bredd, hydraulslangar, redskapsfäste, svetsning och lackering samt hydraulkopplingar för att möta specifika behov och krav finns tillgängliga.

Funktioner för optimal prestanda

En framträdande egenskap hos våra snöblad är pendelfunktionen som är standard på våra frontmonterade modeller. Detta gör att bladet följer vägens ojämnheter, vilket minskar belastningen på såväl snöblad som lastare.

Mångsidig användning av snöblad

Våra snöblad är utrustade med vändbart skärstål och slitskor som standard, vilket gör dem lämpliga för både snöröjning och schaktning. För att justera höjden erbjuder vi olika alternativ som slitskor för att möta olika behov och ge bästa möjliga resultat.

Fokus på långsiktig hållbarhet och effektivitet

Vi strävar efter att tillhandahålla hållbara och prestandaorienterade snöblad för att garantera tillförlitlig användning under långa vintrar. Genom att erbjuda anpassningsbara alternativ och innovativa funktioner strävar vi efter att vara det främsta valet för effektiv snöröjning och schaktning i nordiska klimatförhållanden.

Vanliga frågor & svar om snöblad

Vilka maskiner är era snöblad kompatibla med?

Våra snöblad är anpassade för mindre till medelstora traktorer och lastare för en bredare användning inom vägunderhåll och plogning av olika områden.

Vad innebär pendelfunktionen på era snöblad?

Pendelfunktionen på våra snöblad gör dem följsamma mot terrängens ojämnheter, vilket minskar belastningen på både bladet och maskinen för en smidigare snöröjning.

Vilka är de främsta egenskaperna hos era snöblad?

Våra snöblad är konstruerade med kraftigt vändbart skärstål för anpassning till olika förhållanden. De är hydrauliskt svängbara och tillverkade med robust 8 mm stål för hög prestanda.

Kan era snöblad anpassas efter specifika behov?

Absolut, våra snöblad erbjuder anpassningsmöjligheter för bredd, hydraulslangar, redskapsfäste, svetsning och lackering samt olika tillbehör för att möta unika krav och behov.

Är era snöblad lämpliga för professionellt bruk?

Ja, våra frontblad är av heavy duty-kvalitet och utformade för professionellt användande såsom vägunderhåll, plogning av gårdsplaner och parkeringar med hög pålitlighet och prestanda.

Filter
Sätt stigande sortering

2 artiklar

per sida
Visa som Rutnät Listvy
Filter
Sätt stigande sortering

2 artiklar

per sida
Visa som Rutnät Listvy