FRI FRAKT – NYA PRODUKTER FR.5000 KR INOM SV
Fr. ett års garanti på nya maskiner
Professionell tekniker för begagnade maskiner
Säker betalning med SVEA

Grävmaskiner & Traktorgrävare

Grävmaskiner & Traktorgrävare

Begagnade grävmaskiner & traktorgrävare från Ingemars Maskiner

Behöver du gräva ner en ny brunn, utföra dräneringsarbete eller schakta bort stora mängder jord? Hos oss hittar du ett omfattande utbud av begagnade grävmaskiner som täcker alla dina behov

...

Vårt sortiment av begagnade grävmaskiner

Vi strävar efter att erbjuda ett brett sortiment av begagnade grävmaskiner, inklusive flera modeller och storlekar, för att möta varje kunds unika krav. Särskilt specialiserade vi oss på minigrävare över 7 ton, men utbudet beror på vad vi får in och vad vi kan få tag på genom utbyte, försäljning etc. Genom att klicka in på våra begagnade grävmaskiner kan du få mer information om varje modell och dess specifikationer. Vi uppdaterar kontinuerligt vårt utbud genom att köpa och sälja begagnade maskiner, vilket innebär att vårt sortiment alltid varierar mellan olika modeller och varumärken. Vanliga typer av begagnade grävmaskiner som hjulgrävare och bandgrävare finns oftast tillgängliga i vårt lager.

Fördelar med att köpa begagnade grävmaskiner från Ingemars Maskiner

En av de stora fördelarna med att köpa begagnade grävmaskiner är kostnadsbesparingen jämfört med att köpa nytt. Genom att välja begagnat kan man få tillgång till högkvalitativa maskiner till ett lägre pris, vilket är särskilt fördelaktigt för mindre företag eller privatpersoner med begränsad budget.Dessutom är alla våra begagnade grävmaskiner och tillbehör besiktigade och kvalitetssäkrade!

Kontakta oss eller handla direkt online

Oavsett om du är en professionell entreprenör eller en privatperson som behöver en pålitlig grävmaskin, kan du lita på oss för att tillhandahålla högkvalitativa begagnade grävmaskiner som möter dina specifika behov och budget. Utforska vårt utbud idag för att hitta den perfekta grävmaskinen för ditt projekt! Och om du letar efter något speciellt eller har frågor om vad vi kan ta in så tveka inte på att ta kontakt med oss så ska vi se vad vi kan göra.
Filter
Sätt stigande sortering

5 artiklar

per sida
Visa som Rutnät Listvy
 1. CASE MAXI 16 MINIGRÄVARE
  159 000,00 kr 198 750,00 kr     
 2. Skopa planerskopa grävmaskin hydraulisk tiltbar
  9 900,00 kr 12 375,00 kr     
 3. Skopa Grävskopa S40 fäste 650 mm
  7 990,00 kr 9 987,50 kr     
 4. Kabelskopa S40 250mm
  5 490,00 kr 6 862,50 kr     
Filter
Sätt stigande sortering

5 artiklar

per sida
Visa som Rutnät Listvy