FRI FRAKT – NYA PRODUKTER FR.5000 KR
Fr. ett års garanti på nya maskiner
Professionell tekniker för begagnade maskiner
Säker betalning med SVEA

Grävmaskiner & Traktorgrävare

Grävmaskiner & Traktorgrävare

BEGAGNADE GRÄVMASKINER

Gräva ner ny brunn, dränera eller schakta bort stora mängder jord?

I vårt begagnade sortiment av grävmaskiner strävar vi efter att hålla ett brett utbud med flera modeller och storlekar. Vi erbjuder grävmaskiner från små trädgårdsmaskiner till större entreprenadmaskiner. Dock erbjuder vi störst utbud av minigrävare >7 ton. Så om du är ute efter en behändig maskin till våren, tveka in att klicka in på en maskin och läs mer. Vi köper och säljer bagagnde maskiner kontinuerligt och utbudet varierar mellan modeller och varumärken men de vanligaste grävmaskinerna så som hjulgrävare och bandgrävare har vi ofta i lager. 

BEGAGNADE TRAKTORGRÄVARE 

Är en kombination av traktor och grävmaskin och kanske den perfekta anläggningsmaskin för dig? Vi erbjuder ett rullande sortiment av olika modeller, varumärken och varianter av maskiner. Grävlastaren är den flexibla lösningen utrustad med ett grävaggregat bak på maskinen och en frontlastare fram och används främst för mindre grävarbeten där grävmaskinskapaciteten inte är avgörande.

REDSKAP OCH TILLBEHÖR

Hos oss hittar du begagnade redskap av allt från tjälkrokar, grävskopor, planerskopor, asfaltskärare med mera. Finns inte utrustningen du behöver i det begagande sortimentet brukar vi kunna kombinera ett bra paketpris med nya produkter ifrån vårt egna varumärke IM. 

Filter
Sätt fallande sortering

2 artiklar

per sida
Visa som Rutnät Listvy
Filter
Sätt fallande sortering

2 artiklar

per sida
Visa som Rutnät Listvy