FRI FRAKT – NYA PRODUKTER FR.5000 KR INOM SV
Fr. ett års garanti på nya maskiner
Professionell tekniker för begagnade maskiner
Säker betalning med SVEA

Hjullastare

Hjullastare

Begagnade hjullastare från Ingemars Maskiner

Vi har alltid hjullastare i lager, antingen som bruksmaskin på gården eller som säljobjekt. ...

Oavsett vilket är samtliga maskiner på vår gård alltid till salu. Vi handlar främst med Volvo L30-L90 modellerna, men erbjuder oftast fler modeller beroende på vad vi får tag på.

Varför välja våra begagnade hjullastare?

Begagnade hjullastare erbjuder en kostnadseffektiv lösning för företag eller individer som behöver tillförlitliga maskiner för t.ex. lantbruk, materialhantering och liknande uppgifter. Genom att välja våra begagnade alternativ kan du spara pengar utan att nödvändigtvis kompromissa med kvaliteten eller prestandan.

Fördelar med begagnade hjullastare

● Kostnadseffektivitet: Begagnade hjullastare är vanligtvis mer prisvärda än nya, vilket gör dem till ett attraktivt alternativ för företag eller individer med begränsade budgetar. ● Mångsidighet: Med ett brett utbud av begagnade hjullastare tillgängliga kan du hitta den perfekta maskinen för att möta dina specifika behov och krav. ● Pålitlighet: Trots att de är begagnade, uppfyller våra hjullastare höga prestanda- och tillförlitlighetsstandarder. Vi besiktigar och säkerställer funktionalitet innan de säljs. Du kan lita på dem för att klara av tuffa arbetsuppgifter dag efter dag.

Typer av begagnade hjullastare

Vi erbjuder ett brett utbud av begagnade hjullastare för olika användningsområden och branscher. Bland våra alternativ finns kompaktlastare, midjestyrda hjullastare och stora hjullastare, alla i begagnat- men i utmärkt fungerande skick.

Kontakta oss på mail, telefon eller handla direkt online

Kontakta oss idag för att utforska vårt sortiment av begagnade hjullastare och låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta maskinen för dina behov och budget. Hos Ingemars Maskiner är din effektivitet och tillförlitlighet vår prioritet.Filter
Sätt stigande sortering

3 artiklar

per sida
Visa som Rutnät Listvy
  1. Volvo L 70 C 33141
    299 000,00 kr 373 750,00 kr     
  2. Volvo BM 6300 B1784
    299 000,00 kr 373 750,00 kr     
Filter
Sätt stigande sortering

3 artiklar

per sida
Visa som Rutnät Listvy