FRI FRAKT – NYA PRODUKTER FR.5000 KR INOM SV
Fr. ett års garanti på nya maskiner
Professionell tekniker för begagnade maskiner
Säker betalning med SVEA

Vedmaskin

VEDMASKIN FÖR MAXIMAL VEDHANTERING

Ta vedhanteringen till nästa nivå med IM´s välutvecklade vedmaskin. Med många års erfarenhet erbjuder vi säkra, robusta och användarvänliga vedmaskiner för enkel hantering från stock till vedträ. Välja Vedprocessor med 7, 12 eller 20 tons klyvkraft driven av el. Alla Vedmaskiner ur IM´s sortiment är CE märkta och omfattas av minst 12 månaders garanti.

En Vedprocessor är det ultimata redskapet för dig som äger fastighet och valt vedeldning som uppvärmningsalternativ. Vedmaskinen erbjuder en ”allt i ett” lösning från inmatning till utmatning. Stocken placeras på ett hydrauliskt inmatarband som för virket i riktning mot kapsvärdet. Svärdet aktiveras manuellt med en fjäderbelastad dragarm. Efter kapning landar vedkubben framför en presscylinder som trycker virket mot klyvkniven. När veden blivit delad transporteras den vidare med hjälp av elevator/transportband. Vedmaskiner från IM bidrar med ca 10x effektivare arbetsflöde jämfört med en klassisk uppsättning motorsåg, kap, klyv och transportband.

Gör som hundratals andra nöjda kunder, investera i en vedmaskin och upplev säker och effektiv vedhantering med minimalt slitage på kroppen!

EUROPEISKA KVALITÉTSANPASSNINGAR

Vi tror på hög hållbarhet, därför kommer vedmaskinerna utrustade med sågsystem och hydraulik från europeiska Stihl och parker. Slit och reservdelar i hög kvalité bidrar till längre och effektivare arbetstillfällen.

TILLBEHÖR FÖR RÄTT ÄNDAMÅL

Att hitta rätt vedmaskin och tillbehör kan ibland kännas svårt. Vårt breda sortiment med vedmaskinstillbehör täcker allt och lite till. Här hittar du bland annat inmatarband, klyvknivar, stockbord och mycket mer! Tillbehören är i grunden tillverkade och anpassade för maskiner ur IM´s sortiment men går i många fall att använda till maskiner av annat fabrikat. Har du frågor eller funderingar kring våra vedmaskiner och tillbehör? Ring, maila eller besök oss. Vi hjälper dig hitta maskinen du förtjänar!

Filter
Sätt stigande sortering

6 artiklar

per sida
Visa som Rutnät Listvy
 1. IM - Vedmaskin Helhyd S-Con 7T, 12T och 20T
  75 900,00 kr 94 875,00 kr     
 2. IM - Vedmaskin 30T Bensin Helhyd Joy Stick
  189 000,00 kr 236 250,00 kr     
 3. Dragvajer IM Vedmaskin - 640mm
  299,00 kr 373,75 kr     
 4. Dragvajer IM Vedmaskin - 600mm
  299,00 kr 373,75 kr     
 5. Collino Rensverk Hyd
  129 900,00 kr 162 375,00 kr     
Filter
Sätt stigande sortering

6 artiklar

per sida
Visa som Rutnät Listvy