Skattegårdsvägen 1
511 73 Fritsla
Växel: 0320 – 713 000

Öppetider Butik:
Mån – Fre: 10.00 – 17.00
Lördag: 11.00 – 14.00
Sön & Helgdag: Stängt

Vanliga frågor

Kolla gärna våra mest ställda frågor om du kan få svar innan du skickar till oss.

Vad kostar frakten?

Frakten är annorlunda beroende vart du bor och vad du köper, tillbehör skickas normalt med Postnord eller Schenker där får du en fraktkostnad i kassan.
Större maskiner kräver planering och maskintrailers denna fraktkostnaden får i samråd med oss efter du lagt en beställning på objektet.

Vad finns det för betalmetoder?

Vi har flera upplägg av betalningssätt, den vanligaste är faktura. Här krävs det att du går igenom våra kreditkontroller, gör du inte det finns det finansiering eller direktbetalning.
Vi kan kräva att du betalar din order innan vi levererar din vara.

Hur långa leveranstider har ni?

Har vi varan i lager skickas den inom 3 arbetsdagar, vissa produkter är beställningsvaror eller skickas direkt från våra leverantörer där kan leveranstiden variera, för varje order lämnas kolli-ID ut så att du an följa din order.

Maskinfrakter bestäms i samråd med dig som köpare.

Hur säker är er hemsida? Skyddas min information?

Vi hanterar aldrig några kredituppgifter eller betalinformation på vår hemsida, denna information görs enbart över mejl i efterhand. Vår hemsida är säkrad med SSL Certifikat som minimerar risken för angrepp.

Vad händer efter lagd order?

Beroende på vilken vara du köpt så kommer vi antingen kontakta dig för mer information alt. färdigställa din order och skicka denna.
Notis får du först varan är packad och skickad med ett ombud då kan du följa din order.

När kan jag som ny kund handla på faktura?

Nyare kunder som handlar av oss kommer i flesta fallen tvingas betala direkt innan produkten skickas, är du en återkommande kund ser vi lojaliteten i att erbjuda dig att handla på faktura.

Skicka oss ett mejl