FRI FRAKT – NYA PRODUKTER FR.5000 KR INOM SV
Fr. ett års garanti på nya maskiner
Professionell tekniker för begagnade maskiner
Säker betalning med SVEA

Vedsäck & Stativ

Vedsäckar från Ingemars Maskiner

Välkommen till Ingemars Maskiner, din pålitliga leverantör av vedsäckar och tillbehör för effektiv vedhantering. Oavsett om du är professionell vedleverantör, ansvarig för vedhantering på en gård eller helt enkelt vill ha en pålitlig lösning för att hantera veden hemma, så har vi de perfekta produkterna för dig.

...

Fördelar med att köpa just våra vedsäckar

Hållbara - Kan användas år efter år

Våra vedsäckar är tillverkade av UV-beständigt och slitstarkt material med en stadig botten, vilket garanterar att de håller länge och kan användas säsong efter säsong. Genom att investera i våra vedsäckar får du en långsiktig och miljövänlig lösning för hantering och förvaring av ved.

Prisvärda - Hög kvalitet till bra pris

Vi förstår vikten av att erbjuda produkter av hög kvalitet till överkomliga priser. Våra vedsäckar kombinerar hållbarhet och prestanda med ett konkurrenskraftigt pris, vilket gör dem till ett ekonomiskt fördelaktigt val för alla dina vedhanteringsbehov.

Snabb leverans

Vi värdesätter din tid och strävar alltid efter att erbjuda snabb och effektiv leverans. Med vår snabba leverans kan du få dina vedsäckar i tid för ditt vedprojekt, oavsett om det är för ett kommersiellt syfte eller för hemmabruk.

Köp fler, spara mer!

Mängdrabatt vid köp av flera vedsäckar. Pristrappan som gör det förmånligt att göra hela affären hos oss. Köp till vedsäckar vid din nästa vedmaskinsaffär så får du dessutom fri frakt!

Enkla att använda

Våra vedsäckar är utformade med användarvänlighet i åtanke. Med praktiska öglor såväl upptill blir det en smidig förflyttning av vedsäcken.

Säckstativ som underlättar processen

Våra galvaniserade säckstativ är designade för att göra vedhanteringen ännu smidigare. Med sin robusta konstruktion och ergonomiska design erbjuder våra säckstativ en stabil plattform för att enkelt fylla och transportera vedsäckar. Säckstället är det perfekta komplementet till våra vedsäckar och gör hanteringen av ved ännu mer effektiv och bekväm.

Beställ enkelt online

Utforska vårt sortiment av vedsäckar och säckstativ och beställ enkelt online för snabb och bekväm leverans direkt till din dörr. Med några få klick kan du ha de produkter du behöver för din vedhantering på plats och redo att användas. Kontakta oss idag för att lära dig mer eller för att beställa dina vedsäckar och tillbehör från Ingemars Maskiner! Vi ser fram emot att hjälpa dig med alla dina vedhanteringsbehov.
Filter
Sätt stigande sortering

4 artiklar

per sida
Visa som Rutnät Listvy
  1. IM - Vedsäck 1,5 m3
    179,00 kr 223,75 kr     
  2. IM - Vedsäck 1m3
    159,00 kr 198,75 kr     
  3. IM - Vedsäck 40 L
    4,00 kr 5,00 kr     
Filter
Sätt stigande sortering

4 artiklar

per sida
Visa som Rutnät Listvy