FRI FRAKT – NYA PRODUKTER FR.5000 KR INOM SV
Fr. ett års garanti på nya maskiner
Professionell tekniker för begagnade maskiner
Säker betalning med SVEA

Snöplogar

BEGAGNADE SNÖPLOGAR FRÅN INGEMARS MASKINER

Vintern i Sverige medför stora mängder snö som behöver röjas bort från vägar, uppfarter och parkeringsplatser. För att hantera detta effektivt är en snöplog ett ovärderligt verktyg. Men vad gör du om du vill ha en kostnadseffektiv lösning? Begagnade snöplogar kan vara svaret....

Varför välja begagnade snöplogar?

Kostnadseffektivt: Begagnade snöplogar är ofta betydligt billigare än nya modeller, vilket gör dem till ett ekonomiskt val utan att kompromissa med funktionaliteten.
Miljövänligt: Genom att återanvända snöplogar bidrar du till en mer hållbar konsumtion och minskar avfall. Att köpa begagnat minskar efterfrågan på nya produkter och därmed också resursutnyttjandet.
Tillförlitlighet: En begagnad snöplog har redan visat sin förmåga att hantera tuffa vinterförhållanden, vilket ger dig trygghet i att den kommer att fungera väl.

Fördelarna med begagnade snöplogar

Effektiv snöröjning: Begagnade snöplogar erbjuder samma effektivitet som nya modeller. De är designade för att snabbt och enkelt röja bort stora mängder snö.
Hållbarhet: Trots att de är begagnade, är dessa snöplogar byggda för att hålla och kan ofta användas under många år framöver.
Mångsidighet: Många begagnade snöplogar kan användas på olika typer av fordon och för olika ändamål, från att röja vägar och parkeringar till att hantera uppfarter och trottoarer.

Tips för att köpa begagnade snöplogar

Kontrollera skick och funktion: Se till att snöplogen är i gott skick och fungerar som den ska innan du köper den.
Fråga om historik: Ta reda på tidigare användning och underhållshistorik för att få en bättre uppfattning om plogens skick.
Rådgör med experter: Kontakta oss på Ingemars Maskiner för råd och vägledning kring vilken snöplog som passar bäst för dina behov.

Filter
Sätt stigande sortering

6 artiklar

per sida
Visa som Rutnät Listvy
 1. Frontblad komplett Holms KVH 2400 m infästning
  25 000,00 kr 31 250,00 kr     
 2. TREJON Vikplog PU 2100
  22 900,00 kr 28 625,00 kr     
 3. Schaktblad ink hjulset 2,5m
  20 900,00 kr 26 125,00 kr     
 4. VIKPLOG MED RAMBALKSFÄSTE
  19 900,00 kr 24 875,00 kr     
 5. Frontblad med rambalk Holms Industri
  19 900,00 kr 24 875,00 kr     
Filter
Sätt stigande sortering

6 artiklar

per sida
Visa som Rutnät Listvy