FRI FRAKT – NYA PRODUKTER FR.5000 KR INOM SV
Fr. ett års garanti på nya maskiner
Professionell tekniker för begagnade maskiner
Säker betalning med SVEA

Dieselvärmare

Dieselvärmare från Vevor för effektiv uppvärmning

Letar du efter en pålitlig dieselvärmare för att hålla dig varm under kalla dagar? Ingemars Maskiner erbjuder en högkvalitativ dieselvärmare från tillverkaren Vevor, specialiserad på luftuppvärmning. Här är allt du behöver veta om Vevor dieselvärmare och varför det är ett utmärkt val för effektiv uppvärmning. ...

Vevor Dieselvärmare

Ingemars Maskiner stoltserar med att erbjuda Vevors pålitliga dieselvärmare, en kraftfull lösning för att hålla kylan borta. Tillverkaren Vevor har etablerat sig som ledande inom branschen och levererar högpresterande uppvärmningsenheter som är konstruerade för att möta de mest krävande kraven.

Tekniska Specifikationer

  • Luftuppvärmning: Vevor dieselvärmare använder effektiv luftuppvärmningsteknik för snabb och jämn värmedistribution.
  • Bränsle: Diesel - en kostnadseffektiv och lättillgänglig energikälla.
  • Värmekraft: Med imponerande 5KW värmekraft ger Vevors dieselvärmare tillräckligt med värme för att hålla dig varm i alla situationer.
  • Brytare: En användarvänlig vredbrytare ger enkel styrning över värmeflödet, vilket gör det lätt att anpassa värmen efter behov.

Varför investera i en dieselvärmare?

Att äga en dieselvärmare är en investering i din komfort och bekvämlighet. Dessa enheter är oumbärliga för fordon, båtar och arbetsplatser där snabb och pålitlig uppvärmning krävs. Med Vevors dieselvärmare får du inte bara pålitlig prestanda utan också en energieffektiv lösning.

Hur fungerar en dieselvärmare?

Dieselvärmare fungerar genom att förbränna diesel och överföra värmen till luften som distribueras i utrymmet. Denna metod ger snabb och jämn uppvärmning. Vevors dieselvärmare är utrustade med en vredbrytare för enkel användning och kontroll över värmeflödet. Den avancerade teknologin bakom Vevors enheter garanterar pålitlig prestanda och lång hållbarhet.

Vanliga frågor om dieselvärmare

När ska man ha dieselvärmare?

Dieselvärmare är användbara i olika situationer. Använd dem för att värma upp fordon under kalla vintrar, hålla arbetsplatser varma och bekväma, eller för att öka komforten ombord på båtar. Dessa värmare är särskilt praktiska när du behöver omedelbar värme där eluttag kanske inte är tillgängliga.

Varför välja en dieselvärmare från Vevor?

Vevors dieselvärmare är kända för sin pålitlighet och effektivitet. Tillverkade med högkvalitativa material och avancerad teknik, erbjuder de pålitlig uppvärmning under lång tid. Vevor är en pålitlig tillverkare som prioriterar prestanda och hållbarhet.

Hur mycket drar en dieselvärmare?

Den genomsnittliga dieselvärmaren förbrukar cirka 0,2 till 0,5 liter diesel per timme beroende på modell och värmeinställningar. Detta gör dem inte bara effektiva utan också ekonomiska när det gäller bränsleförbrukning.
Filter
Sätt stigande sortering

2 artiklar

per sida
Visa som Rutnät Listvy
Filter
Sätt stigande sortering

2 artiklar

per sida
Visa som Rutnät Listvy