FRI FRAKT – NYA PRODUKTER FR.5000 KR INOM SV
Fr. ett års garanti på nya maskiner
Professionell tekniker för begagnade maskiner
Säker betalning med SVEA

Jordbruksmaskiner

JORDBRUKSMASKINER

Vi har valt att dela upp vår maskinredskap i två huvudkategorier, jordbruksmaskiner & vallmaskiner. I denna kategorin visar vi upp vårt utbud av jordfräsar, plogar, harvar och andra jorbearbetningsmaskiner. Vi försöker alltid att ha maskiner i lager att erbjuda våra kunder, och är det någon speciell plog, ringvält eller liknande ni söker är det bara skicka en intresseanmälan.

...

VI HAR ALLTID MASKINEN TILL DIG

Söker du jordbearbetnignsmaskiner och inte hittar något begagnat här, kika då in vårt breda sortiment av nya jordbearbetningsredskap. Vi har allt i från våra TL-fräsar, som lämpar sig bra till mindre åkern, trädgårdslandet eller liknande. Dessa är främst framtagna till kompakttraktorer och traktorer upp till 50 hästar. Sedan har ni våra premium jordfräsar, dessa fräsar är framtagna för de allra tuffaste förhållandena och finns i bredder över 2 meter, perfekt substitut när det är för blött för att plöja. Vi har även en serie av teg-plogar och tallriksharvar främst framtagen till kompakttraktorer./p>

BEGAGNADE JORDBRUKSMASKINER

På Ingemars Maskiner erbjuder vi också ett brett sortiment av begagnade jordbruksmaskiner för att möta dina jordbearbetningsbehov. Vårt utbud av begagnade maskiner inkluderar jordfräsar, plogar, harvar och andra viktiga jordbruksmaskiner. Alla våra begagnade maskiner är noggrant inspekterade och renoverade vid behov för att säkerställa att de fortfarande levererar hög prestanda och tillförlitlighet. Genom att välja begagnade maskiner kan du få tillgång till kvalitetsutrustning till en bråkdel av kostnaden för nya maskiner. Oavsett om du letar efter specifika redskap eller vill utforska våra olika alternativ, är vi här för att hjälpa dig att hitta rätt maskin för ditt jordbruk. Skicka gärna en intresseanmälan om du har specifika behov, så hjälper vi dig att hitta den perfekta begagnade jordbruksmaskinen.

Filter
Sätt stigande sortering

6 artiklar

per sida
Visa som Rutnät Listvy
 1. TIVE 2000 JET GÖDSELSPRIDARE
  19 000,00 kr 23 750,00 kr     
 2. Tiltpackare till plog
  9 900,00 kr 12 375,00 kr     
 3. Förlängningsdel till Plog
  6 900,00 kr 8 625,00 kr     
 4. Enskärig plog
  5 900,00 kr 7 375,00 kr     
 5. Gödselspridare Bogballe B700
  Regular Price 6 237,50 kr      Special Price 3 990,00 kr 4 987,50 kr     
Filter
Sätt stigande sortering

6 artiklar

per sida
Visa som Rutnät Listvy