FRI FRAKT – NYA PRODUKTER FR.5000 KR INOM SV
Fr. ett års garanti på nya maskiner
Professionell tekniker för begagnade maskiner
Säker betalning med SVEA

Vanliga frågor och svar
Här har vi samlat vanligt förekommande frågor och svar, om detta inte skulle ge svar på din fråga är du varmt välkommen att höra av dig till oss!

Fraktkostnaden kan variera beroende på vart du bor och vad du köper, tillbehör skickas normalt med Postnord eller Schenker där får du en fraktkostnad i kassan. Större maskiner kräver planering och maskintrailers denna fraktkostnaden får i samråd med oss efter du lagt en beställning på objektet.

Vi har flera upplägg av betalningssätt, den vanligaste är faktura. Här krävs det att du går igenom våra kreditkontroller, gör du inte det finns det finansiering eller direktbetalning. Vi kan kräva att du betalar din order innan vi levererar din vara.

Har vi varan i lager skickas den inom 3 arbetsdagar, vissa produkter är beställningsvaror eller skickas direkt från våra leverantörer där kan leveranstiden variera, för varje order lämnas kolli-ID ut så att du kan följa din order. Maskinfrakter bestäms i samråd med dig som köpare.

Vi hanterar aldrig några kredituppgifter eller betalinformation på vår hemsida, denna information görs enbart över mejl i efterhand. Vår hemsida är säkrad med SSL Certifikat som minimerar risken för angrepp.

Beroende på vilken vara du köpt så kommer vi antingen kontakta dig för mer information alt. färdigställa din order och skicka denna. Notis får du först när varan är packad och skickad med ett ombud då kan du följa din order.

Nyare kunder som handlar av oss kommer i flesta fallen tvingas betala direkt innan produkten skickas, är du en återkommande kund ser vi lojaliteten i att erbjuda dig att handla på faktura.

Kontaktuppgifter

Info@ingemarsmaskiner.se


Företagsinformation

Ingemars Foder och Maskin AB

Skattegårdsvägen 1

511 73 Fritsla

Växel: 0320 – 713 000

Org.nr: 556910-6221


Öppetider Kontor

Mån – Fre: 08.00 – 17.00

Lör, Sön & Helgdag: Stängt

Maskinförsäljning: 08.00 – 20.00

Tel: 0320 – 713000


Öppettider Butik

Mån – Fre: 08.00 – 17.00

Lördag: 10.00 – 13.00

Söndag & Helgdag Stängt